︎
Dea Trier Mørch

52 linoleumstryk fra “Den Store Sang” af Pablo Neruda,
Rhodos, København, 1977.
Signeret i tryk.

Arkstørrelse: 245 x 350 mm :: trykstørrelse: 210 x 297 mm

Alle værkerne i meget fin stand. Klare tryk uden foxing eller gulning af papiret. Mange er i to faver med metallisk guld, metallisk sølv, rød eller grøn som baggrundsfarve. 

Smukt indrammet i hånden af tondo.dk i olieret kvartsavet massiv eg med slidser i amrk. valnød (se detaljefotos). Off-white passpartout (100% kludefibre). UV-beskyttende museumsglas. Gennemgående syrefrie kvalitetsmaterialer. Monteret med hjørnetabs; der er ikke klæbet i værkerne og de har aldrig været klæbet i. Løse, sunde ark som dengang de blev trykt.

Mere info nedenfor.

Pris, enkeltvis: kr. 1650, inkl. moms + fragt   
ved køb af 3-6 stk.  -10%
ved køb af 7 eller flere stk. -15% og gratis levering 
Bemærk: Leveringstid 1-2 uger.


Brug pilerne til at finde det billede som du gerne vil købe, notere titlen som vises under billedet og vælg titlen fra drop-down-menuen, under prisen, for at tilføje billedet til kurven.

Supplerende info om disse værker:

Vi fik fornyligt fat hhv. to forskellige samlinger af DEA væker fra to uafhængige kunsthandlere som har haft trykkene liggende i længere tid.

Vi har købt denne serie i tre eksemplarer og modtog dem i en gamle mappe som løse ark. De har alle bogtekst på verso, så vi går ud for at de er overskud fra bogproduktionen fra 1. udgave i 1977.

De er ikke signeret og nummeret fra kunstnerens hånd som dem på Louisianne-udstillingen. Men de er trykt fra samme linoleum i samme process, blæk, oplæg og kvalitet som dem fra udstillingen.

Vores pris på kr. 1650 per indrammet værk dækker vores listepris på indramningen med museumskvalitet passepartout og UV-70% “usynlig” glas, i en virkelig dejlig karaterfuld håndlavede ramme.

Hvis du kan lide værket så kan du være sikkert på at du får leveret et sundt stykke kunst i en ramme som kan bevare det i generationer fremover.

Hvis du tænker at købe og ved at værket kommer til at hænge i direkte sollys. Eller, hvis du tænker at købe og helst vil have en anden ramme på.  Så ring lige og vi finder en løsning.